Ciorapi compresivi barbati pana pe gamba 13-17 mmHg (70 DEN)

Ciorapi compresivi barbati pana pe gamba 13-17 mmHg 70 DEN

70 .lei
cu TVA
 

Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Compresia moderata(medie) 13-17 mmHg
Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati minore si moderate din insuficienta venoasa cronica, a embolilor si trombozelor in cazul picioarelor obosite.
Determina comprimarea venelor dilatate, refacand astfel functia valvelor venoase si stimuleaza cresterea vitezei de circulatie a sangelui venos .
Prin normalizarea intoarcerii venoase catre inima, se inlatura staza si edemul.
Se pot utiliza in timpul zborurilor cu avionul pentru prevenirea formarii de trombi.

Caracteristici:

  • Ciorap pana la nivelul genunchiului
  • Densitate: 70 DEN
Compozitie:
  • bumbac 41%
  • poliamida 51%
  • elastan 8%
Garantia se acorda de la data achizitionarii, pt. defectele de fabricatie

Ciorapi de compresie, ciorapi special  proiectati pentru a ajuta la prevenirea, apariția și protecția împotriva progresiei tulburarilor  venoase, cum ar fi edemul ,boala varicoasa, flebita și tromboza .
Ciorapii de compresie sunt articole de îmbrăcăminte elastice, purtate în jurul piciorului, unde datorita compresiei se exercita o presiune asupra lor, reducand astfel diametrul  venelor  dilatate.
Terapia de compresie ajută la scăderea presiunii venoase , previne staza venoasa si deficiente ale peretilor venosi , si amelioreaza picioare grele și durerile acestora din cauza suprasolicitarii membrelor inferioare
Spre deosebire de ciorapii obisnuiti  sau ciorapi de sport, ciorapii de compresie folosesc fibre  elastice  puternice pentru a crea o presiune semnificativă asupra picioarelor , gleznelor și picioarelor .
Ciorapi de compresie sunt strânsi la glezne și devin treptat mai puțin constrictivi spre genunchi și coapse .
Prin comprimarea venelor , arterelor si muschilor, sângele circulant este obligat sa circule  prin canale înguste circulatorii  drept  urmare ,presiunea arterială este crescută , ceea ce  provoacă ca o cantitate mai mare de  sânge sa revina  la inimă și mai puțin sânge sa stagneze in zona vaselor dilatate ale membrelor inferioare.
Tratamentul este de obicei prescris de un medic pentru a calma toate manifestările de boli venoase cronice si de a preveni probleme venoase . 

 

cab01
Momentan acest produs nu are recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse adăugate la Favorite
Produsele au fost adăugate la comparație.

Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.