Ciorapi pantalon compresivi 18-21 mmHg cu varf deschis - Novamed

Ciorapi pantalon compresivi 1821 mmHg cu varf deschis Novamed

130 .lei
cu TVA
 

Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Compresia  ridicata 18-21 mmHg:

Este recomandata in cazul pacientilor cu varicozitati severe in cadrul insuficientei venoase cronice ,in tromboflebita superficiala si dupa scleroterapie.
In cazul edemelor moderate si a limfedemului, determina comprimarea venelor dilatate ,refacand astfel functia valvelor venoase si determina cresterea vitezei de circulatie a sangelui venos.
Prin normalizarea intoarcerii venoase catre inima se inlatura staza si edemul.
Se pot utiliza in timpul zborurilor cu avionul pentru prevenirea formarii de trombi.

Caracteristici:

  • Compresie: 18-21 mmHg
  • Ciorap pantalon
  • Varf deschis
  • Marimi: 1 pana la 7 (marimea se alege dupa tebelul de mai jos)
Tabel marimi
 
Ciorapi de compresie, ciorapi special  proiectati pentru a ajuta la prevenirea, apariția și protecția împotriva progresiei tulburarilor  venoase, cum ar fi edemul ,boala varicoasa, flebita și tromboza .
Ciorapii de compresie sunt articole de îmbrăcăminte elastice, purtate în jurul piciorului, unde datorita compresiei se exercita o presiune asupra lor, reducand astfel diametrul  venelor  dilatate.
Terapia de compresie ajută la scăderea presiunii venoase , previne staza venoasa si deficiente ale peretilor venosi , si amelioreaza picioare grele și durerile acestora din cauza suprasolicitarii membrelor inferioare
Spre deosebire de ciorapii obisnuiti  sau ciorapi de sport, ciorapii de compresie folosesc fibre  elastice  puternice pentru a crea o presiune semnificativă asupra picioarelor , gleznelor și picioarelor .
Ciorapi de compresie sunt strânsi la glezne și devin treptat mai puțin constrictivi spre genunchi și coapse .
Prin comprimarea venelor , arterelor si muschilor, sângele circulant este obligat sa circule  prin canale înguste circulatorii  drept  urmare ,presiunea arterială este crescută , ceea ce  provoacă ca o cantitate mai mare de  sânge sa revina  la inimă și mai puțin sânge sa stagneze in zona vaselor dilatate ale membrelor inferioare.

Tratamentul este de obicei prescris de un medic pentru a calma toate manifestările de boli venoase cronice si de a preveni probleme venoase .
Novamed
NV650
Momentan acest produs nu are recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse adăugate la Favorite
Produsele au fost adăugate la comparație.

Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.