Cadru de mers pliabil curbat, glamour,...
Cadru de mers pliabil curbat, glamour,...
Cadru de mers pliabil curbat, glamour, ajustabil pe inaltime, din aluminiu
Cadru de mers pliabil curbat, glamour, ajustabil pe inaltime, din aluminiu

Cadru de mers pliabil curbat, glamour, ajustabil pe inaltime, din aluminiu

250 .lei
cu TVA
Cantitate

 

Cadrul este folosit de:

- pacientii cu probleme de echilibru la deplasarea prin casa sau in exterior ca un punct de sprijin suplimentar, foarte important este in actiunea de asezare sau ridicare de pe fotoliu, scaun, cand apar frecvent pierderi de echilibru.

- pacientii care au suferit un accident vascular cerebral, sunt confuzi, au probleme cu coordonarea miscarilor.

- pacientii cu traumatisme, interventii chirurgicale, sunt in faza de recuperare post-traumatica a unui membru inferior, au nevoie de un sprijin suplimentar pentru a reduce presiunea asupra piciorului bolnav, cadrul de mers asigura o buna distributie a greutatii prin folosirea ambelor brate.

Cadrul se poate utiliza in varianta fixa, cu ridicarea intregii greutati a cadrului pentru deplasare, simultan, cu ambele maini;

Se poate folosi drept cadru de mers pasitor , fara ridicarea de pe sol a intregii greutati a cadrului, ceea ce presupune ca fiecare parte laterala a cadrului sa fie impinsa alternativ si deplasata spre inainte, concomitent cu piciorul utilizatorului.

Este prevazut cu doua randuri de manere de sprijin ergonomice care asigura un grad ridicat de siguranta pe durata utilizarii . Manerele aflate la partea superioara a cadrului sunt utilizate in timpul mersului, in timp ce manerele aflate in partea inferioara sunt utilizate cand pacientul se aseaza/ridica.

Cadrul este dotat cu un mecanism de pliere cu un buton, usor de deschis si inchis, in vederea depozitarii si a transportului.

Plierea este posibila indiferent de modul de folosire a cadrului (fix sau pasitor).

Este prevazut pe fiecare picior cu orificii de reglare in inaltime, permitand ajustarea, in functie de necesitatea utilizatorului.

Caracteristici:

Adancime: 46 cm

Latime: 53 cm

Inaltime: 74-92 cm

Greutate maxima utilizator: 130 kg

Greutate produs: 3 kg

Compozitie material: aluminiu

6426857001931
Momentan acest produs nu are recenzii

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse adăugate la Favorite
Produsele au fost adăugate la comparație.

Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.