SPRAY RECE PRIMA X 200ML

SPRAY RECE PRIMA X 200ML

20 .lei
cu TVA
Cantitate

 

Spray rece, 200ml ce contine un amestec de butan, propan si dimetileter si poate fi folosit in diferite domenii precum: sportiv, medical, dentar sau domestic.

Caracteristii: Este un spray cu gheață gata de utilizat.

Oferind o calmare a durerii, spray-ul cu gheață este echipat cu o supapă de distribuire specială care direcționează fluxul către zona de tratat.

Acest spray cu gheață este potrivit în special pentru tratarea rănilor și vânătăilor mici datorate practicii sportive, dar poate fi folosit și în sectorul medical și de vânzare cu amănuntul în masă, precum și de către consumatorii privați.

Spray-ul cu gheață este ideal pentru toate sporturile, răni mici și vânătăi, precum și un instrument util în sectorul medical, stomatologic și acasă.

Instructiuni de folosire: Acest spray cu gheață nu ar putea fi mai ușor de utilizat: singura cerință este să-l țineți la o distanță de cel puțin 20 cm de partea afectată în timpul aplicării pentru a evita iritația pielii sau arsurile ușoare.

6422125031525
Momentan acest produs nu are recenzii

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse adăugate la Favorite
Produsele au fost adăugate la comparație.

Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.