Saltea antiescara (antidecubit)  cu compresor - KY-H5
Saltea antiescara (antidecubit)  cu compresor - KY-H5
Saltea antiescara (antidecubit)  cu compresor - KY-H5
Saltea antiescara (antidecubit)  cu compresor - KY-H5

Saltea antiescara antidecubit cu compresor KYH5

290 .lei
cu TVA
Cantitate

 

Salteaua antiescare (antidecubit) - modelul KY-H5 este un sistem activ compus dintr-o saltea pneumatica si o pompa (compresor) care introduce aerul alternativ in celulele saltelei. Salteaua antiescare are rol dublu: de preventie a aparitiei escarelor, iar in cazul existentei lor, de ameliorare.

Descriere:
Salteaua are 130 de celule pneumatice, 65 dintre ele sunt umflate de pompa timp de 5-6 minute, dupa care acestea pierd presiune fiind umflate celelalte 65 de celule timp de 5 minute. In acest fel corpul utilizatorului se sprijina pe 65 de puncte care se schimba la fiecare 5 minute, anuland efectele presiunii de decubit. Presiunea cu care se umfla salteaua antiescare este reglabila si se stabileste raportat la greutatea utilizatorului.

Este recomandata persoanelor imobilizate la pat sau celor care necesita un repaus indelungat in pat, pentru a preveni formarea escarelor. Escarele apar la persoanele cu mobilitate redusa sau imobilizate, deoarece presiunea de decubit exercitata asupra pielii si a tesuturilor moi intre planul patului ori fotoliului si sistemul osos al persoanei diminueaza circuitul sanguin care le alimenteaza si acestea incep sa se deterioreze. Primul semn este lezarea pielii dupa care escara avanseaza pana la os daca nu este tratata.

Ca masuri suplimentare de protectie mentionam: folosirea unui cearsaf de bumbac asezat peste saltea, evitati umezeala prelungita pe pielea pacientului (pampers), folositi haine de bumbac, fara cute, cusaturi groase, cordoane, catarame, etc. Pompa de presiune alternanta trebuie sa lucreze continuu pentru protectia bolnavului. Salteaua se livreaza cu un compresor, kit de reparatii si furtun.

Parametri tehnici pompa:
Greutate pompa: 0.72 kg
Sursa de curent: 110/220V, 50/60 Hz
Capacitate: 4-6 litri/min
Presiune: 50-120 mmHg
Ciclu complet: 12 minute
Zgomot: silentios <45 dB

Parametri tehnici saltea:
Dimensiuni saltea: 200 cm x 90 cm x 7 cm
Material: PVC elastic mare pentru scopuri medicale
Numar de celule: 130
Grosime PVC: 0.30 mm
Greutate sustinuta: 130kg
Greutate saltea: 2.2 — 2.5kg
Compresor, kit de reparatii si furtun incluse

KY-H5
Momentan acest produs nu are recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse adăugate la Favorite
Produsele au fost adăugate la comparație.

Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.