Holter ECG TLC6000 cu 12 canale
Holter ECG TLC6000 cu 12 canale
Holter ECG TLC6000 cu 12 canale
Holter ECG TLC6000 cu 12 canale

Holter ECG TLC6000 cu 12 canale

3850 .lei
cu TVA
Cantitate

 

Holter ECG TLC6000 adopta un sistem cu 12 conductoare de standard international, care poate inregistra continuu forma de unda ECG timp de 48 de ore si analiza forma de unda ECG de catre software-ul PC.

Holterul ECG TLC6000 adopta un sistem cu 12 conductoare de standard international, care poate inregistra continuu forma de unda ECG timp de 48 de ore si analiza forma de unda ECG de catre software-ul PC. Este aplicabil pentru utilizare in institutiile medicale si in comunitate.

Caracteristici generale pentru holter ECG TLC6000 cu 12 canale:
1) Adoptati un sistem cu 12 conductoare de standard international, inregistrati continuu forma de unda ECG pana la 48 de ore.
2) Analiza de sincronizare pentru 12 conductori si orice canale pot fi selectate ca canal principal de analiza, ceea ce asigura ca forma de unda QRS poate fi gasita cu precizie si fara distorsiuni.
3) Cu mai mult de 10 sabloane (cum ar fi bataile premature atriale, bataile premature ventriculare, intervalul lung, fibrilatia atriala etc.) si multe module definite de utilizator, care pot distinge aproape orice fel de forme de unda patologice.
4) Analiza flexibila a fibrilatiei atriale, care asigura faptul ca medicii pot utiliza analiza AUTO / manuala completa sau segmentata, mai precisa in analiza fibrilatiei atriale.
5) Toti stimulatorii cardiaci (cum ar fi AAI, VVI, DDD etc.) pot fi analizati prin functia puternica de analiza a stimulatorului cardiac.
6) ECG-ul cu un singur sau full-lead in orice bucket de timp poate fi revizuit prin functia de analiza de revizuire rapida.
7) Cu functii de analiza pentru variabilitatea ritmului cardiac de 5 minute, 1 ora si intreaga.
8) Imprimare cu o singura tasta, convenabila si rapida pentru a imprima rapoartele.
9) Riscul de deces la pacientii cu infarct miocardic poate fi prezis prin functia de analiza „HRT”.
10) „Alternarea T-Wave” este un indice important pentru a prezice aritmia maligna si moartea subita cardiaca.
11) Cu module de analiza QTD (dispersie QT), VCG (cardiograma vectoriala), VLP (potential tardiv ventricular) si TVCG (cardiograma vectoriala de timp), mai valoroase in raportul de analiza.

Accesorii:
Cablu de plumb (1 set)
Electrod ECG (1 sac)
Cablu USB (1)
Geanta (1)
Manual de utilizare (1)

2100000005819
Momentan acest produs nu are recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse adăugate la Favorite
Produsele au fost adăugate la comparație.

Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.