Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc

Hartmann Resposorb Silicon 12,5cm x 12,5cm x 1 bc

26 .lei
cu TVA
Cantitate

 

Resposorb® Silicone este un pansament superabsorbant, steril, cu un strat de contact cu rana acoperit integral cu silicon, conceput pentru pansarea rănilor cu un nivel moderat sau ridicat de exsudat.
Resposorb Silicone se recomandă a fi utilizat în timpul etapei de curățare (când rana este neinfectată, poate prezenta depozite alb-gălbui etc) și de granulație (când rana este roșie, curată, fără depozite alb-gălbui).
Stratul din silicon care intră în contact cu rana permite o aplicare ușoară și îndepărtare atraumatică, nedureroasă. Corpul său absorbant absoarbe și reține exsudatul fără a-l elibera înapoi în rană. Are capacitatea de a împiedica și bloca mirosurile neplăcute.
Resposorb® Silicone este adecvat pentru tratarea rănilor cu un nivel de exsudat moderat și răni acute (răni traumatice, arsuri, răni postoperatorii) și răni cronice (ulcere venoase, picior diabetic, răni tumorale).
Înainte de aplicarea pansamentului, curățați rana cu ser fiziologic sau conform recomandărilor medicului.

Cum se utilizeaza?
Alegeți o dimensiune a pansamentului adecvată pentru rană, astfel încât să vă asigurați că partea absorbantă depășește marginile rănii cu circa 1-2 cm. Atentie, pansamentul nu trebuie tăiat.
Verificați dacă zona din jurul rănii este uscată, folosind comprese sterile.
Se dezlipesc foliile protectoare și se așează pansamentul cu partea acoperită de silicon pe rană și cu partea verde orientată către exterior.
Pansamentul poate rămâne pe rană cel mult 5 zile, sau până când exsudatul devine vizibil pe marginea corpului absorbant iar pansamentul capătă aspectul unei pernuțe.
Pansamentul Resposorb® Silicone poate fi folosit și ca pansament secundar, în combinație cu alte pansamente (ex. HydroClean® Advance). Dimensiunea pansamentului Resposorb® Silicone se va alege astfel încât să depășească dimensiunea pansamentului primar. La schimbarea pansamentului, ambele pansamente se vor schimba în același timp.

Cum se fixează?
Resposorb Silicone este un pansament ce nu prezintă margini adezive și necesită un produs pentru fixare corespunzătoare pe rană.
Fixați pansamentul folosind o fașă auto-adezivă Peha®-haft sau, dacă este necesar, feși compresive (Idealast®, Idealast®-haft, Pütter®) conform recomandărilor medicului.

Hartmann
4052199021423
Momentan acest produs nu are recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse adăugate la Favorite
Produsele au fost adăugate la comparație.

Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.